пʼятниця, 24 вересня 2021 р.

Літературна подорож "Казковий світ Василя Олександровича Сухомлинського"

 Жив на світі педагог, учений, письменник Василь Олександрович Сухомлинський, який народився 28 вересня 1918 р. в селі Василівка Онуфріївського району Кропивницької області (до 2016 року Кіровоградська область).  Він дуже любив дітей і написав для них багато-багато оповідань та казок про ласкаве сонечко та м'яку травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про зайчика-хвалька та голосистого півника, про ласкаві мамині руки і добру бабусю. Він писав казки про доброту, бо сам був доброю людиною і дуже хотів, щоб ви, діти, виросли добрими, чуйними, працьовитими, щоб мали тата і маму, рідну домівку, нашу велику і прекрасну Батьківщину. 


У других класах пройшла літературна подорож "Казковий світ Василя Олександровича Сухомлинського", присвячена дню народження великого педагога. 

Учні ознайомилися з біографією Василя Олександровича, переглянули мультики та театралізовані вистави, поставлені на казками В.О. Сухомлинського та намалювали свою улюблену казку письменника, яка, на їх погляд, найбільше навчає добру, взаємоповаги та любові до рідного краю.